Pachet “Sărbători de Paști” în Bucovina, Putna, 2020

Pensiunea  Mușatinii, clasificată  4 stele cu restaurant de 3 stele, vă oferă pachetul de servicii de 4 zile și 3 nopti  cu intrare din 18 aprilie și ieșire pe 21 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paști, la prețul de 1.900 ron persoană/sejur.

Pachetul poate fi achiziționat pentru minim 3 nopți cu pensiune completă. Se intră cu prânz și se iese cu mic dejun. Dacă se dorește rezervare înainte de data de 18 aprilie și după data de 21 aprilie, tarifele practicate la cazare și masa sunt cele standard (de recepție, respectiv cele din meniul restaurantului).

Cazarea se face în camere duble ( matrimoniale sau twin ), camere triple sau apartamente cu două camere. Fiecare loc în camera va fi considerat ca fiind al unui adult.

Avansul de 50% se achită până pe data de 6 aprilie 2020. Rezervarile se fac după regula datei de achitare a avansului.

Copiii până la 7 ani nu plătesc cazarea și masa daca dorm în pat cu părinții. Acest  lucru este valabil pentru un singur copil în camera dublă și pentru doi copii în apartament.

Copiii cu vârsta cuprinsa între 8 și 14 ani, care stau în cameră cu părinții, vor plăti 600 ron/sejur.

Adolescenții plătesc 75 % din pachet (1.425 lei) și vor avea loc individual în cameră.  

Program:

Până la Înviere, pentru persoanele care postesc, se pot servi mâncăruri de post. După Înviere, se vor servi toate bunătățile specifice zonei și Sărbătorilor Pascale: cozonaci, mai multe sortimente de pască (cu smântână, cu brânză, cu ciocolată), mâncaruri din carne de miel (friptură, drob, ostropel-stufat, borș de miel, pastramă etc.), preparate  tradiționale din carne de porc de casă (chișcă, cârnăciori, slăninuță, costiță, tobă, ceafă afumată, cotlet și jambon afumat).

Toate mesele sunt incluse. Băuturile alcoolice naturale, (țuică, palincă, afinată, berea de Suceava la draft și vinul casei), dar și apa plată, minerală, sucurile naturale de măr cu sfeclă roșie și măr cu morcov și cătină sunt la liber în intervalul de servire a meselor.

 • În noaptea de Înviere, ne putem deplasa  la Mănăstirea Putna pentru slujbă și  pentru a lua Lumina care sperăm că va fi adusă și anul acesta de la Mormântul Sfânt. Mănăstirea se află la 900 m de pensiune, deci deplasarea se va face pe jos, ne vom întoarce cu lumânările aprinse și vom degusta bunătăți specifice. Pentru  cei interesați, spre dimineață se merge cu pasca la sfințit, în curtea mănăstirii sau a bisericii din sat.
 • În prima zi de Paști, vom începe cu un mic dejun pascal (bufet suedez) .
 • Urmează prânzul specific bucovinean cu mâncăruri alese.
 • Între prânz și cina festivă vom organiza un atelier de încondeiat ouă, unde fiecare dintre invitați va învăța această tehnică specifică Bucovinei. Se vor face demonstrații de închistrit ouă de către meșteri populari locali, unde puteti participa activ.
 • La cina festivă vom petrece alături de lăutari și soliști din zonă. Va fi un spectacol pe cinste, muzică live, concursuri de dans și o tombolă cu premii.
 • A doua zi de Paști, sunteți invitați la un delicios proțap de porc în foișor, unde vom servi produse specifice bucovinene stropite din plin cu palincă fiartă și vin fiert. Veți avea ocazia să gustați renumitele noastre scrijele pe plită încinsă, cartofi și mere coapte în rulă (cuptor).
 • În tot acest timp, veți avea ocazia să vă îndulciți cu cozonacii și păscutele din Bucovina.
 • Lansare de lampioane – dacă ne va permite vremea.
 • Pe toata perioada, cei interesați pot participa la Denii și slujbe caracteristice acestor sărbători , la mănăstire sau la bisericile din sat.
 • Piscina interioara cu hidromasaj și sauna pensiunii vă vor sta la dispoziție tot sejurul, asa ca vă rugăm să vă aduceți și echipamentul corespunzator. Accesul este gratuit și se pot accesa în intervalul 10.00 – 21.00.
 • Sala de jocuri este disponibilă pe toată perioada sejurului: PS4, foosball, tenis de masă, darts, jocuri indoor.
 • Se pot vizita monumentele  istorice  din  localitate  (Biserica de lemn a lui Dragoș-Vodă – SEC XIV, fiind cea mai veche biserică de lemn din Europa, Chilia lui Daniil Sihastrul, Dealul Crucii, Mănăstirea Putna cu mormântul  Voievodului, Mănăstirea Sihăstria Putnei).
 • La cerere și contra cost, a doua zi de Paști, se pot face plimbări cu căruța.
 • Se poate naviga pe Internet fără restricții.

Plata se va face astfel: 50 % în avans în contul nostru RO87 RNCB 0234 0369 9296 0001 deschis la BCR SUCEAVA pentru SC PUTNA TRADING SRL,  iar diferența la check-in. Voucherele de vacanță pot fi trimise în avans prin serviciul Prioripost (detalii în mail-ul de confirmare). Se acceptă plata și cu tichete de vacanță / carduri de vacanță de la toți emitenții din România, dar și plata cu  OP, cash sau card.

În afară de cele enumerate mai sus, pensiunea are o gamă variată de mâncăruri tradiționale și suntem siguri că ne vom ridica la înălțimea așteptărilor oaspeților noștri.

Pentru cei care țin o dietă specială, vă rugăm să ne informați din timp pentru a ne putea organiza. Este valabil și pentru cei care postesc.

Alte amănunte despre noi gasiți pe site-ul nostru :

https://www.pensiuneamusatinii.ro

Vă stăm la dispoziție pentru orice fel de informații suplimentare.

Pentru detalii și rezervări, sunați la numerele 0744631345, 0744503536

sau E-mail la office@pensiuneamusatinii.ro

Prezenta ofertă ține loc de contract între părți.

Ti-a placut? Distribuie