Pensiunea Mușatinii, clasificată 4 stele cu restaurant de 3 stele, vă oferă pachetul de servicii de 4 zile și 3 nopți, în regim de pensiune completă, cu intrare din 26 sau 27 aprilie și ieșire pe 30 aprilie, respectiv 1 mai, cu ocazia sărbătorilor de Paști, la prețul de 600 lei persoană/noapte , total 1.800 lei/persoană/sejur.

Copiii până la 7 ani nu plătesc cazarea și masă dacă dorm în pat cu părinții. Acest lucru este valabil pentru un singur copil în camera dublă și pentru doi copii în apartament.
Copiii cu vârstă cuprinsă între 8 și 14 ani , care stau în camera cu părinții vor plăti 500 lei/sejur.
Adolescenții plătesc 75 % din pachet (1.350 lei) și vor avea loc individual în camera.
Cazarea se poate face în camere duble ( matrimoniale sau twin ) , camere triple, cvadruple sau apartamente cu două camere. Fiecare loc în camera va fi considerat că fiind al unui adult.

Pentru cei care achita avansul de 50% până pe dată de 25 martie 2019 se acordă o noapte de cazare bonus fără mesele aferente. În această situație, mesele pot fi servite a la carte. Noaptea bonus este fie prima – dacă se intră pe dată de 26 aprilie, fie ultima – dacă se intră pe dată de 27 aprilie , pentru a putea demara programul comun în același timp pentru toți , respectiv pe 27 aprilie cu prânz sau cină comună.
Pachetul poate fi achiziționat pentru minim 3 nopți cu pensiune completă.
Programul este următorul : se intră cu prânz sau cină și se iese cu mic dejun sau prânz , în funcție de perioada aleasă.

În afară de cele enumerate mai sus , pensiunea are o gama variată de mâncăruri tradiționale și nu numai cu care sperăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor.Până la Înviere, pentru cei care doresc, se pot servi mâncăruri de post. După Înviere se vor servi toate bunătățile specifice zonei și sărbătorilor pascale, cozonaci, mai multe sortimente de pască ( cu smântână , cu brânză , cu ciocolată) , multe mâncăruri din miel (friptură, drob, ostropel-stufat, borș de miel , pastramă etc), preparate tradiționale din porc de casă (chișcă-3 feluri, cârnăciori, slăninuță, costiță, tobă,ceafă afumată,cotlet și jambon afumat). Toate mesele sunt incluse. Băuturile alcoolice naturale, (țuică, palincă, afinată , berea de Suceava la draft și vinul casei) sunt incluse în timpul meselor (prânz și cină). La micul dejun avem suc natural de portocale și suc de mere cu sfeclă și morcov, apă minerală și plata. La prânz și cină, că și băuturi răcoritoare, avem apă minerală și plata , iar că băuturi alcoolice cele enumerate mai sus. Deasemenea și acestea sunt incluse în timpul meselor ( prânz și cină).
– În noaptea de Înviere ne putem deplasa la mănăstire pentru slujba și pentru a lua Lumina care sperăm că va fi adusă și anul acesta de la Mormântul Sfânt. Mănăstirea se află la 950 m de pensiune deci deplasarea se va face pe jos , ne vom întoarce cu lumânările aprinse și vom degusta bunătăți specifice. Pentru cei interesați spre dimineață se merge cu coșul cu pască la sfințit, în curtea mănăstirii sau a bisericii din sat.
– În prima zi de Paști vom începe cu un mic dejun pascal (bufet suedez) . Urmează prânzul și cină festivă unde vom petrece alături de lăutari și soliști din zona. Vor fi concursuri de dans și de ciocnit ouă , cu premii .
– A două zi de Paști , putem ieși la grătar în aer liber unde vom servi produse specifice stropite din plin cu licori tradiționale. Grătarul se poate face afară și servi înăuntru, asta funcție de ce dorește majoritatea și de condițiile meteo.
– Lansare de lampioane – dacă ne va permite vremea.
– Se vor face demonstrații de inchistrit (incondeiat) ouă de către meșteri populari autohtoni la care puteți participa activ.
– Pe toată perioada, cei interesați pot participa la denii și slujbe caracteristice acestor sărbători , la mănăstire sau la bisericile din sat.
– Piscină interioară cu hidromasaj și saună pensiunii va vor stă la dispoziție tot sejurul, așa că va rugăm să va aduceți și echipamentul corespunzător. Accesul este gratuit și se pot folosi între orele orele 10.00-21.00.
– Se pot vizită monumentele istorice din localitate (Biserica de lemn a lui Dragoș-Vodă – SEC XIV, fiind cea mai veche biserica de lemn din Europa , Chilia lui Daniil Sihastru , Dealul Crucii , Mănăstirea Putna cu mormântul Voievodului , Mănăstirea SihăstriaPutnei ).
– Monumentele istorice din zona: Voroneț , Sucevița , Moldovița , Arbore , Bogdana , etc.
– La cerere și contra cost , a două zi de Paști , se pot face plimbări cu căruță sau caleașcă , se pot practică sporturi precum fotbal sau tenis de câmp pe terenurile din imediată apropiere.
– Pentru cei interesați, există în localitate un club de noapte cu programe atractive.
– Se poate naviga pe internet fără restricții.
– Plata se va face astfel: 50 % în avans în contul nostru RO87 RNCB 0234 0369 9296 0001 deschis la BCR SUCEAVA pentru SC PUTNA TRADING SRL și restul când ajungeți la pensiune.
– Pentru a ne aduce aminte de copilăria petrecută la bunici ne vom adună în jurul sobei din salonul mare și ne vom delecta cu mere coapte cu zahăr, cartofi copți cu unt sau renumitele scrijele bucovinene ( felii de cartofi coapte pe plită).
– În tot acest timp veți avea ocazia să va îndulciți cu cozonacii și păscutele din Bucovina

Pentru cei care țin o dietă specială, va rugăm să ne informați din timp pentru a ne putea organiza. Este valabil și pentru cei care postesc.
Se acceptă tichete de vacanță și carduri de vacanță de la toți emitenții din România, OP, plata cu cash sau card.
Alte amănunte despre noi gășiți pe site-ul nostru www.pensiuneamusatinii.ro unde se poate face și un tur virtual al pensiunii.

Va stăm ladispoziție pentru orice fel de informații suplimentare.

Pentru detalii și rezervări, sunați la 0744503536 sau 0744631345 sau E-mail la office@pensiuneamusatinii.ro

Prezența oferta ține loc de contract între părți.

Ti-a placut? Distribuie